Groentezaden

In de maand maart hebben wij in twee dorpen in Roemenië huis aan huis groentenzaad uitgedeeld, van MercySeeds.

In een zakje zaad zitten 15 zakjes van verschillende soorten groenten. Wat totaal 5 euro kost. Hiermee helpen wij een gezin voor het gehele jaar aan groenten. Ten minsten drie maal per jaar zijn we daar terug om te controleren. Dankbaar en blij zijn we dat dit zo geweldig wekt. Ook de kolen stonden er nog goed bij in oktober. We willen dit zeker nog vele jaren doen, ook in andere dorpen in Roemenië.

Zie ook: Kerkactie 2018